Söker du meningen med livet?

ORDET

I drygt en månad har bloggen varit live. Tonen jag söker börjar nu ta form såväl i text som bild. Det mesta handlar om mitt liv som andlig, troende person, med vilja att sprida Ordet, Guds budskap och med Jesus som förebild. Det är min förhoppning att tankarna väcker något hos dig som läser, i olika aktuella frågor eller hur vi lever våra liv. Är det meningen att allt ska kretsa kring materiella behov och status eller finns det något starkare, som ger en djupare mening med livet? Så är det för mig.

I mina inlägg illustrerar jag nästan alltid tankarna med aktuella bilder och bibelcitat. Inläggen varvas med lite längre texter och utlägg kring olika frågor eller aktuella händelser.

  • Skapar företag och det offentliga mänskliga robotar? Allt mäts. Effektiviteten ska ge ökad produktion. I centrum strateger och utvecklingsavdelningar. Kreativa i att skapa förlamande kontrollinstrument. Jag skriver om mina upplevelser från Vetlanda och Tingsryd. Hur jag blev chef över ett svart hål. . .
  • Det som sker just nu med Corona öppnar möjligheter att omvärdera, reflektera. Vad är egentligen det ”normala”? Vad är det vi så gärna vill tillbaka till? Tankarna går till Egypten och hur Mose befriade sitt folk.
  • Ordens valörer? Rutin eller rytm. Att gå upp klockan fem varje morgon – tvingande rutin eller skön rytm för dagen? Måste eller vill? En text som publicerades igår, tisdag. Läs mer längre ner i flödet.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply