Att inte låta sig skrämmas

Rädsla
Helena Salonen i SVT om att inte låta sig skrämmas. Klicka på bilden och se inslaget.

Det må vara tjatigt, men jag känner ett starkt engagemang och stort hjärta för Vetlanda. När jag på lördagskvällen ser inslaget med Helena Salonen fylls jag först av sorg sedan av värme. Hon sätter ord på hur Vetlandaborna bör reagera och agera. Inte låta sig bli fångna av rädsla utan vinna tillbaka tryggheten igen.

Helena talar om sitt älskade Vetlanda, som alltid var tryggt och skönt.

Och vänligt, vill jag tillägga.

”Jag ska inte låta det här skrämma mig och inte våga gå ut”, säger Helena i intervjun i SVT.

Mitt budskap i går och idag. Kan inte upprepas nog ofta.

Låt inte rädslorna ta över, vare sig det gäller det tragiska som Vetlanda drabbats av eller covid-19.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply